Energy Tools
The efficient way

Consultoria energètica

T'oferim solucions integrals en la gestió energètica de la teva empresa per ajudar-te a prendre les millors decisions en cada moment.

1

COMPRA D'ENERGIA COMPETITIVA

Centenars de clients confien en nosaltres, gràcies a l'agregació de volum per aconseguir les ofertes i els preus més competitius del mercat en la compra de gas i electricitat.

2

ANÀLISI ENERGÈTIC MITJANÇANT EBO®

Elaborem un anàlisi acurat dels teus contractes energètics i ho comparem amb el perfil de consum de la teva empresa per saber quin és el producte que millor s'adapta.

3

PLA D'ACCIÓ

Et proposem les modalitats contractuals més adequades amb els millors preus de mercat. Identifiquem possibles optimitzacions energètiques per reduir al màxim el cost energètic.

4

MESURA I VERIFICACIÓ

Revisem mensualment les factures energètiques emeses per les comercialitzadores. En cas d'incidències iniciem les reclamacions oportunes fins a la seva resolució.

5

CONTROL I SEGUIMENT

Fem un control i seguiment continuat del consum dels subministraments de la teva empresa per garantir-ne sempre la màxima optimització de costos.

6

CONFIANÇA I SEGURETAT

No estem vinculats a a cap comercialitzadora. Treballem sense comissions. Això ens fa independents i transparents. La satisfacció i compromís amb els nostres clients és l'objectiu.

The efficient way

Eficiència energètica

Oferim un servei de gestió integral de l'energia proporcionant als nostres clients solucions eficients i amb garantia de qualitat per aconseguir la reducció del seu consum energètic i millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat dels seus subministraments mitjançant les següents propostes.:

Solucions tècniques a les incidències detectades per EBO®

Auditories energètiques professionals

Estudis tècnics

Projectes fotovoltaics

Certificacions energètiques

Tramitació d'ajudes i subvencions

Implantació de la ISO 50001

A Energy Tools utilitzem galetes pròpies i de tercers, com a la majoria de webs. En el nostre cas, les utilitzem només amb finalitats tècniques, analítiques i publicitàries. Pots triar les teves preferències a "Configurar". Per a més informació, pots visitar la secció "Cookies". Saber més →