Energy Tools
Forma part d'Energy Tools

Ofertes de feina

Creus que ets la persona que estem buscant? Si vols treballar amb nosaltres, no esperis més. Inscriu-te a les nostres ofertes de feina disponibles!

content

Olot - Terrassa

Arquitecte de Solucions Web

Actualment en procés d’expansió, seleccionem un Arquitecte de solucions web que desitgi continuar la seva carrera desenvolupant un producte d’anàlisi de dades relacionat amb la gestió energètica.

Saber més

content

Olot - Terrassa

Business Developer (BD)

L'objectiu del Business Developer (BD) és trobar i avaluar nous negocis que aportin beneficis a l'empresa. Centrat en el desenvolupament de negoci es comporta com a empresari, al servei dels departaments de l'organització.

Saber més

content

Olot - Terrassa

Comercial

Estem ampliant la nostra xarxa comercial a nivell nacional i seleccionant comercials per la captació de clients a nivell de pimes i grans comptes.

Saber més

content

Olot - Terrassa

Consultor Energetic

Estem ampliant l'equip de consultors d'Energy Tools.

Saber més

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

SOC

A Energy Tools utilitzem galetes pròpies i de tercers, com a la majoria de webs. En el nostre cas, les utilitzem només amb finalitats tècniques, analítiques i publicitàries. Pots triar les teves preferències a "Configurar". Per a més informació, pots visitar la secció "Cookies". Saber més →