Aquest mes de setembre, el Fòrum Econòmic Mundial ha anunciat que la generació d’energies renovables a nivell global ha aconseguit un nou rècord històric, amb la fotovoltaica liderant aquest creixement. Les renovables, com l’energia solar i eòlica, s’han consolidat com a fonts fonamentals per a la descarbonització i la transició energètica, convertint-se en una solució viable tant econòmicament com tecnològicament.

Segons l’informe, la fotovoltaica ja és l’energia més econòmica a nivell mundial, fet que suposa un canvi significatiu en l’estructura del mercat energètic. Aquest creixement de les renovables planteja nous reptes per a la infraestructura energètica i la gestió de la demanda, especialment en termes de la integració d’aquestes fonts en els sistemes elèctrics existents.

Com ajudem des d’Energy Tools?

A Energy Tools, estem preparats per ajudar les empreses a aprofitar aquestes noves oportunitats que ofereixen les energies renovables. Amb l’augment de la producció d’energia solar i eòlica, oferim serveis d’assessorament i gestió energètica per facilitar la transició cap a fonts d’energia netes. Els nostres serveis inclouen:

  • Auditories energètiques: Per identificar com i on es pot optimitzar el consum d’energia, tenint en compte la integració de renovables.

  • Projectes fotovoltaics: Ajudem les empreses a dissenyar, implementar i gestionar instal·lacions solars, maximitzant l’eficiència i reduint costos energètics.

  • Optimització del subministrament energètic: Assessorem sobre com adaptar-se a les noves necessitats de consum, ajustant les potències contractades i negociant tarifes competitives en funció de les noves realitats del mercat renovable.

Aquest nou escenari, amb les renovables al capdavant, ens ofereix una oportunitat única per avançar cap a un futur energèticament més sostenible i eficient.

Si la teva empresa vol aprofitar aquesta transformació, no dubtis a contactar-nos per conèixer com podem ajudar-te a integrar l’energia renovable en el teu model de negoci.