L’any 2023 va representar un punt d’inflexió en el compromís d’Energy Tools amb la transició energètica i la sostenibilitat.

Durant el 2023, vam treballar intensament per millorar els costos energètics de més de 600 empreses, gestionant un impressionant volum d’energia. Amb un total de 5TWh en cartera, equivalent a l’1% de la demanda global d’energia d’electricitat i gas, vam jugar un paper clau en la gestió eficient dels recursos energètics, demostrant el nostre impacte positiu en el sector.

A més, no només vam optimitzar els subministraments energètics, sinó que també vam aconseguir recuperar més de 600.000€ en factures incorrectes. Aquesta recuperació va ser fruit del nostre compromís amb l’excel·lència en el servei i la precisió en l’anàlisi de les factures energètiques.

El nostre compromís amb la sostenibilitat també es va veure reflectit en les més de 150 auditories energètiques realitzades i en els més de 100 plans de sostenibilitat desenvolupats. A través d’aquestes iniciatives, vam treballar de manera proactiva per identificar àrees d’optimització i implementar solucions sostenibles per a les empreses que confien en nosaltres.

Amb aquests èxits, encarem el 2024 amb una determinació renovada. Continuarem treballant amb pas ferm i compromís per impulsar un futur més sostenible per a tothom. La nostra missió és clara: promoure activament una gestió energètica eficient i sostenible que beneficiï tant les empreses com el medi ambient.