A Energy Tools, som la consultoria energètica líder en el mercat, especialitzada a gestionar els subministraments essencials per a empreses com la llum, l’aigua i el gas.

Amb més de dues dècades d’experiència, treballem per garantir que els nostres clients sempre disposin dels subministraments òptims i amb les millors ofertes contractuals possibles. Amb el nostre suport, assessorem les empreses per aconseguir una contractació elèctrica adaptada a les seves necessitats, optimitzant les tarifes i minimitzant els costos energètics.

Gestionem eficientment el subministrament d’aigua, assegurant un ús responsable del recurs i identificant oportunitats d’estalvi mitjançant el nostre seguiment detallat del consum.

Pel que fa al gas, mitjançant una anàlisi exhaustiva del consum, ajudem les empreses a optimitzar les seves contractacions i a reduir els costos associats.I gràcies al nostre software EBO® i el nostre equip de consultors sèniors, monitorem els consums en temps real, identificant oportunitats d’estalvi i optimitzant l’ús dels recursos energètics.

Els nostres serveis van més enllà de la gestió de subministraments; oferint una àmplia gamma de serveis específics per garantir una gestió eficient de l’energia:

• Estudi de potències contractades: Adaptació a canvis normatius i optimització de potències contractades. • Gestió del risc: Cobertures per mitigar els riscos associats a l’estratègia de compra pactada amb el client. • Càlcul de previsió de factura: Anàlisi mensual basada en dades de telemesura i condicions contractuals. • Auditories mensuals: Verificació de les condicions contractuals aplicades correctament per les comercialitzadores. • Alertes proactives: Control i prevenció de possibles penalitzacions i excessos de potència. • Accés a informes d’EBO: Anàlisi de consums i costos i informació reguladora i legislativa rellevant.

A Energy Tools treballem per assegurar que les empreses optimitzin els seus subministraments energètics i avancin cap a un futur més sostenible. Contacta amb nosaltres per començar a treballar en el teu futur energètic!