En el viatge cap a la sostenibilitat empresarial, triar la font d’energia adequada és fonamental.

Sabies que hi ha dues maneres innovadores d’aprofitar l’energia solar per a la teva empresa? Desconnecta’t dels models tradicionals i endinsa’t en els beneficis dels PPA Off Site i On Site.

PPA On Site: Independència energètica al teu abast

Dona el pas cap a la independència energètica amb els contractes PPA On Site.

Amb aquest format de PPA, el client aconsegueix una instal·lació fotovoltaica a les seves cobertes sense haver-se de preocupar per la inversió, disseny, muntatge o manteniment. Tot això a canvi d’un preu competitiu de l’energia que l’ajudarà a reduir el consum demandat a la xarxa.

Aquesta modalitat permet l’autoconsum directe de l’electricitat, de manera que s’aconsegueix evitar peatges i es poden obtenir beneficis dels excedents abocats a la xarxa elèctrica.

PPA Off Site: Energia solar descentralitzada

Treballa sense límits amb els contractes PPA Off Site.

Aquesta modalitat permet desvincular-se de les restriccions físiques que puguin tenir les instal·lacions, ja que s’obté l’energia d’altres plantes fotovoltaiques més grans ubicades en un lloc diferent del de les instal·lacions.

Els PPA off site subministren l’energia a través de la xarxa, però alhora són més flexibles, ja que permeten contractar la quantitat d’energia que es vulgui en funció de les necessitats de cada client.

Ja sigui PPA Off Site o On Site, estàs prenent un pas ferm cap a un futur sostenible i rendible. Amb el nostre equip expert, personalitzarem la millor opció per a les necessitats específiques de la teva empresa.

Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix com et podem guiar cap a un camí més sostenible.