Un PPA (Power Purchase Agreement) és un acord de compravenda d’energia a llarg termini entre un generador d’electricitat i un consumidor. En aquest acord, el generador es compromet a proporcionar una quantitat determinada d’energia al consumidor durant un període de temps determinat, a un preu preacordat.

Els PPA poden tenir diferents formats en funció dels diferents factor que els defineixin i de les necessitats dels generadors i consumidors:

  • On site o off site
  • Preu fix o variable
  • Amb garanties d’origen incloses o no.

Quins són els beneficis pels consumidors?

Seguretat del preu de subministrament: Els PPA solen ser acords a llarg termini, entre 10 i 20 anys, de manera que això ajuda al consumidor a mantenir l’estabilitat del preu de l’electricitat, potencialment més baix que el de mercat, i n’evita les fluctuacions.

Sostenibilitat: Els PPA poden ajudar les empreses a complir els seus objectius de sostenibilitat, ja que poden contractar energia generada a partir de fonts renovables. Això pot ajudar a les empreses a millorar la seva reputació i a atraure nous clients

Impulsa la transformació de la teva empresa

Si la teva empresa està preparada per fer el salt cap a un futur energètic més sostenible i rendible, els contractes PPA són el camí a seguir. Aprofita aquesta oportunitat de generar estalvis mentre contribueixes al benestar del planeta.

Contacta amb nosaltres i descobreix com podem guiar-te en aquesta transició. Estem aquí per fer que la sostenibilitat sigui una realitat accessible per a totes les empreses.