Avui se celebren 6 mesos de la implementació del sistema de Certificats d’Estalvi Energètic (CAE) a Espanya, una iniciativa que ha demostrat la seva eficàcia en molts països europeus.

Aquest sistema no només marca un canvi, sinó que representa una oportunitat palpable per a les empreses que busquen millorar la seva eficiència energètica.

Quins són els beneficis empresarials?

Els CAEs són documents que acrediten la disminució de consum energètic i emissions de diòxid de carboni (CO2) mitjançant la implantació de mesures d’estalvi i eficiència energètica.

Aquests certificats, que especifiquen els kWh/any estalviats gràcies a actuacions específiques dutes a terme per l’empresa, es poden vendre a entitats que estiguin obligades a contribuir al Fons Nacional d’Eficiència Energètica, com poden ser les comercialitzadores d’electricitat i gas natural.

Els avantatges del sistema CAE per a les empreses són innegables: poden fer passos cap a la sostenibilitat mentre inverteixen en millores energètiques que veuran escurçat el seu retorn d’inversió gràcies als ingressos aconseguits amb aquests certificats.

Promocionant la sostenibilitat

Com a consultora energètica líder podem ajudar-vos a identificar les vostres necessitats energètiques per avaluar quines són les accions en eficiència energètica més òptimes.

Si la teva empresa busca una ruta cap a la sostenibilitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Amb la nostra experiència com a referència en la gestió dels CAEs a Espanya, t’ajudarem a navegar a través d’aquest sistema i a obtenir els màxims beneficis.

La sostenibilitat és ara més accessible que mai, i estem aquí per guiar-te en aquest viatge.