La preocupació per la seguretat energètica continua sent una prioritat a Europa, especialment després dels temors d’escassetat de gas el 2022 a causa de la interrupció de les exportacions russes, derivada del conflicte amb Ucraïna. Amb aquest teló de fons d’incerteses en la transició del sistema energètic europeu, el 2023 ha estat un any clau per a Europa en el desafiament de reduir la dependència energètica de Rússia.

En aquest sentit, s’han fet grans passos invertint en plantes de regasificació temporals que han permès diversificar l’obtenció de gas en diferents països.

Reducció dels combustibles fòssils

La reducció dels combustibles fòssils és un altre dels grans reptes ambientals que cal abordar de manera més immediata. El 2024 ha de ser el període en què es treballin els acords presos a la COP 28 de Dubai, en què es van marcar les línies cap a l’abandonament de combustibles fòssils per assolir la producció zero neta.

Les empreses i la transformació energètica Europea

Amb les perspectives i desafiaments actuals, és el moment perfecte per preguntar-te si la teva empresa està a punt per ser part integral de la transformació energètica europea. Les inversions i la modernització del sistema energètic són essencials per assegurar la continuïtat i l’eficiència en aquesta nova era.

Fes que la teva empresa sigui més eficient amb Energy Tools

En aquesta jornada energètica en evolució, convidem la teva empresa a ser pionera en la transició energètica. A Energy Tools, estem compromesos a oferir solucions personalitzades per optimitzar la teva eficiència energètica i garantir un futur sostenible. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem fer de la teva empresa un espai més eficient i resistent als desafiaments del futur.