Aquest cap de setmana vam assistir com a patrocinadors, a l’acte de presentació de Liderem al Caixa Forum de Madrid, al qual van assistir diversos ministres i personalitats.

Liderem és un lobby juvenil format per més de 1.000 persones que té l’objectiu d’apropar els líders de diferents sectors als joves. De manera transversal, fomenten el progrés col·lectiu a través del debat, la cooperació, l’acció social i el networking i posen en valor el paper dels joves en la construcció de la societat futura.

Liderem va néixer amb el desig de ser una eina de servei per a la societat, capaç de teixir una massa social important per mobilitzar institucions i persones i poder generar, així, més oportunitats i solucions pels joves.
 Les empreses tenim el compromís d’ajudar a plataformes com Liderem o la Fundació Impulsa, entre d’altres, perquè els nostres joves puguin crear xarxa i sinergies que els ajudin a créixer en l’àmbit personal i professional.

Felicitats a tot l’equip liderat per Tomàs Güell.