Nous peatges d’accés a les xarxes de distribució i transport per 2023

Ahir es va publicar al BOE la resolució de 15 de desembre de 2022 de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència per la qual s’estableixen els nous valors dels peatges d’accés a les xarxes de transport i distribució d’electricitat que seran d’aplicació a partir del dia 1 de gener de 2023.

La variació publicada, que afecta tant als termes potencia i energia com també al preu que hi havia estipulat pels excessos de potència, pot suposar que calgui adaptar les potències contractades dels subministraments elèctrics per adaptar-les a les noves condicions.

El mateix BOE publica també els pagaments d’autoconsumidors per l’energia autoconsumida d’instal·lacions pròximes a través de xarxa i els preus dels peatges d’accés pels punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Si necessiteu més detalls no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.