Un any més, vam celebrar la nostra jornada anual: la II Jornada del sector energètic, en un marc incomparable al cor de la Vall d’en Bas, a Can Trona. En aquesta ocasió, la proposta era enfocada a pensar en la transició energètica i els reptes de futur que ens planteja. La primera ponència va anar a càrrec del director de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), Manel Torrent. Entre d’altres, Torrent ens va presentar la derogació del Decret 147/2009 que ha de servir per dinamitzar les energies renovables a Catalunya. D’altra banda, també ens va acompanyar en la jornada el president del Grup de Gestor Energètics, José Enrique Vázquez.

No ens vam oblidar, però, de fer un repàs també a l’impacte dels canvis legislatius en el sector ni tampoc de la situació actual dels mercats energètics, dues intervencions que van dur a terme el director d’Energy Tools, Jordi Rabat, i Francesc Ballús, de gestió energètica, respectivament. Es tracta d’una mirada general al món de l’energia que ens agrada compartir amb els nostres clients a través d’aquesta jornada. Finalment, i de nou pensant en les energies renovables, vam presentar un audiovisual amb un cas d’èxit: la instal·lació de fotovoltaica a l’empresa Giropoma.

Per cloure l’acte, un membre de l’equip que va dissenyar i participar en aquesta instal·lació va exposar-ne els detalls i va resoldre els dubtes dels assistents. Per acomiadar-nos vam celebrar, una vegada més, un dinar tots plegats.