Representants d’una dotzena d’empreses i institucions catalanes es van desplaçar a Califòrnia entre els passats 26 i 30 de novembre per conèixer de primera mà experiències innovadores en el camp de la transició energètica. Ho van fer gràcies a una iniciativa del Clúster de l’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), amb el suport de la Unitat de Clústers i de l’oficina d’ACCIÓ a Silicon Valley.

La missió va comptar amb un ampli programa de reunions amb representants de diverses empreses com Google, Plug and Play, Tesla, Netflix, PG&E o Slac Solar Frontier, entre d’altres, en la seva vessant del sector de l’energia, així com també de l’emprenedoria. Les empreses es troben en una de les àrees del món que es prenen com a model en aquests camps: Silicon Valley, al sud de la badia de San Francisco.

Concretament, Energy Tools es va sumar a les visites per tal d’avaluar i conèixer el mercat de les acceleradores en el camp de la digitalització, per al programa de gestió energètica EBO – Energy Business One que l’empresa ha creat.

Durant cinc dies, els representants d’Energy Tools van visitar empreses capdavanteres de Silicon Valley